TimeOut

3 forskellige typer

Når I trænger til en TimeOut fra dagligdagens trivialiteter, og I skal slappe af og nyde det, så er der nu mulighed for at tage en TimeOut hos os, og få ladet batterierne op.

Vores nye TimeOut telte fra Isabella finder du på – måske – pladsens bedste beliggenhed.

Teltene er på 25 kvm. og indrettet med plads til fem personer.

Teltene er indrettet med to sovekabiner og en ”opholdsstue”. I stuen er der spiseplads, og skabe med service, bestik og køkkengrej. Der er køleskab, kaffemaskine og elkedel. Der er en dobbelt boxmadras i den ene sovekabine, og en dobbeltseng med køje i den anden. Der er dyner og puder til 5 personer, men I skal selv medbringe sengelinned.

Ude på terrassen er der oversejl, så I kan nyde aftenen lidt længere. På terrassen er der spisebord og loungesæt, hvor I kan sidde og nyde den fantastiske udsigt ud over havet, og se solen gå ned i horisonten.

Når I lejer et telt hos os, så er I ansvarlige for det lejede, og må erstatte evt. skader på telt og inventar i lejeperioden (I er måske dækket ind via jeres egne forsikringer).

Teltene skal afleveres i rengjort stand (samme stand som I modtager det i). Der må ikke medbringes husdyr i TimeOut teltene