Nike Tavas

Nike Tavas

Hele den nye kollektion til Nike Tavas! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Det var bag kulisserne, Birthe Neumann første gang så sin mand - til optagelsesprøve på Odense Teater, hvor Paul Hüttel dengang var ansat, Følg med i ”Badehotellet” hver mandag kl, 20, og se, om Paul også vinder Birthes hjerte på TV 2.  Læs det store interview med Birthe nike tavas Neumann og Paul Hüttel i denne uges SE og HØR. .

David Beckham, 42, har tre sønner, men indtil videre har ingen af dem vist interesse for grønsværen.  Nu viser det sig dog, at den yngste af Beckham-børnene, den seks-årige datter Harper, er klar til at nike tavas trække i fodboldstøvlerne og (måske) følge i fars legendariske fodspor, Det er den stolte farmand selv, der deler to videoklip, hvor datteren skal til sin første fodboldtime, og det ser ud til, at Harper Beckham er et naturtalent, Artiklen fortsætter under videoklippet.  Someone’s ready for her first football lesson.

Et opslag delt af David Beckham (@davidbeckham) den 28, Sep 2017 kl, 12:46 PDT I det første klip går far og datter hånd i hånd på fodboldbanen nike tavas og dribler bolden frem og tilbage mellem hinanden.  - Nogen er klar til hendes første fodboldtime, skriver Beckham til klippet og pryder teksten med både en fodbold- og hjerte-emoji.  Artiklen fortsætter under videoklippet.  Oh My Et opslag delt af David Beckham (@davidbeckham) den 28, Sep 2017 kl, 2:58 PDT I det næste klip ser vi farmand Beckham kaste bolden til datteren Harper, hvis hår er sat op i en yndig fletning, Harper rammer plet, hver gang farmand kaster bolden til hende, og David Beckham kommer da også med rosende vendinger til Instagram-videoen af sit yngste barn..

Allerede tilbage i 2015 afslørede Harpers mor Victoria Beckham, at datteren var bidt af en gal fodbold.  - Hun er en tomboy, hun har tre brødre. Hun sagde til mig den anden dag: "Mor, jeg tror, jeg vil spille fodbold". Det var en kniv gennem hjertet, fortalte Victoria Beckham i det amerikanske talkshow Good Morning America.  Den tidligere Spice Girl nyder stor succes som tøjdesigner og havde nok håbet, at hendes eneste datter ville blive en lille fashionista.   Beckham-parrets ældste søn, 18-årige Brooklyn Beckham forfølger en drøm om at blive fotograf, mens den mellemste søn, 15-årige Romeo Beckham, arbejder som model.  

Den yngste Beckham-søn, 12-årige Cruz Beckham, har et stort sangtalent, Han har samme manager som Justin Bieber, og sidste år udgav den yngste Beckham-søn en julesingle.  Læs mere om David nike tavas Beckham Harper Beckham.

De hårdt pumpede rytmer banker ud over drengene og bliver vildere endnu, da Angelin fra Paradise Hotel skrider ind i rummet for at dele en lapdance ud. Se flere videoer fra Sunny Beach. Det kan ikke beskrives med ord - se selv videoen herunder.

For få uger siden havde ingen hørt om Michelle, "Krudte", Christina Maria, Mathias eller Caroline, Det tog til nike tavas gengæld fart, da Paradise Hotel 2016 gik i luften for 11 uger siden, I ugevis er vi blevet underholdt på godt og ondt, Drama efter drama, venskaber og uvenskaber, Paradise Hotel 2016 havde det hele, Herunder kan du genfinde nogle af de bedste øjeblikke, Læs også Paradise-Kasper: Jeg havde sex med Nikita Læs også Her er Nikita Klæstrups dom over Paradise-finalen Læs også "Krudte" mistede sin mor.

Læs også Trekantdrama: Caroline og Krudte havde sex i Danmark Læs også Galleri med Paradise-Olivia: Jeg forstår godt Michelles skuffelse Læs også Bitchfight i Paradise: Caroline og Olivia tåler ikke hinanden Læs også Paradise-Cain: Jeg er en anderledes homo Læs også Christina Maria frister Patrick: Smider trusserne nike tavas Læs også Frederik og Patrick får hver sin slags sex Læs også Patrick bedømmer Paradise-pigerne Læs også Pigerne kæmper om at blive ”Miss Paradise”.Seneste