Rayban Dk

Rayban Dk

Hele den nye kollektion til Rayban Dk! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

Er dit sexliv blevet ligesom det danske vejr de fleste dage? Gråt og kedeligt, I en hektisk hverdag kan det være svært at holde romantikken i live, og alle par går før eller siden igennem en ”kedelig sex periode”, Men bare rolig, det findes heldigvis en masse nye og sjove måder I kan tænde gnisten på igen, I samarbejde med Sinful.dk, giver vi dig en liste med fem frække overraskelser, du kan bruge til at spice jeres sexliv rayban dk op, Spice sexlivet op: 5 frække overraskelser 1, Blid bondage.

De fleste kan godt lide enten at være den dominerende eller den underdanige i sengen, Overrask din kæreste med et sæt håndjern og et blindfold i sengen, og sæt gang i en fræk og forførende sexleg, Spænd din kæreste fast til hovedgærdet og giv ham eller hende et rayban dk blindfold på, På den måde vil alle sanserne være forstærket, og hver eneste berøring kys og slik vil føles ekstra intenst, I kan skiftes til at være den dominerende eller underdanige og udforske nye sider af hinanden..

2, Varm eller kold oralsex Oralsex er fantastisk, men der er faktisk mange måder at gøre det endnu bedre for jer begge to, Næste gang du går ned på din kæreste, så prøv enten at have lidt knust is i munden, eller lige have taget en slurk varm te inden, Det vil være en sanseoplevelse rayban dk og nydelsesoplevelse på et helt nyt niveau, I kan også eksperimentere med smagfuld oralsex, prøv fx Doc Johnson Good Head Deep Throat Spray, der fås med jordbær eller pebermynte smag – og som samtidig har en mild bedøvende effekt, så du virkelig kan gå dybt..

3. Sexet striptease Du behøver ikke være en god danser for at give din kæreste en lille, fræk striptease. Til at starte med skal du selvfølgelig føle dig sexet, så smid et frækt blonde lingerisæt på, så du er klar til at forføre kæresten. Placér din kæreste på en stol, sæt noget sensuelt musik på og få gang i hofterne. Det er sjovt, en god motion, og så vil din kæreste sætte pris på, at du gør noget ud over det sædvanlige. Læs også 5 nemme til at krydre sexlivet

4, Et selvtillidsboost Nogle gange glemmer vi at komplimentere hinanden, Hvis det er lang tid siden, du sidst har fortalt din kæreste, hvor fræk du synes, han er, kan du i stedet prøve at give ham en gave, der viser, hvor meget du sætter pris rayban dk på ham og hans attributter, Med Clone-A-Willy kan dig og din kæreste lave en vibrerende kopi af hans vedhæng, som du kan bruge, når han ikke selv er der til at tilfredsstille dig, 5, Rollespil Nye lege i soveværelset kan virkelig være med til at sætte krydderi på tilværelsen..

Spørg din kæreste, hvad hun tænder på og altid har haft lyst til at prøve – derefter kan du finde klæde dig ud herefter og give hende noget af en overraskelse. Med rollespil kan I eksperimentere med mange forskellige scenarier og kostumer, fx kan I lege fræk skolepige og underviser for en aften, I sent vil glemme.

Til juli er der premiere på Kylie Jenners helt nye realityshow "Life of Kylie", der udelukkende handler om hende og hendes liv.  Men hvordan har to af hendes søstre det egentlig med, at hun nu får sit eget show? Læs også Kourtney får taget nøgenbilleder, og så bliver Kylie jaloux Det har Kim og Khloé svaret på, de er nemlig stolte af lillessøster, fortæller de til E!News.  - Hun er allerede en professionel, Det her noget, som hun har villet rigtigt længe for at vise en anden side af sig rayban dk eslv, Hun har ikke været så åben i vores program(Keeping up with the Kardashians, red.), Så man kommer til at se hendes venner, hendes datingliv, hvad hun laver til daglig, hvordan hun virkelig arbejder, fortæller Kim. .

Artiklen fortsætter under videoen Læs også Kourtney Kardashian i vild nipple-action Og Khloé mener faktisk, at hun kommer til at følge med i "Life of Kylie", når det bliver sendt på TV.  - Hvad helvede laver Kylie hele dagen? Det er sjovt, fordi Kim og jeg er sammen hele dagen lang, Så med Kylie kommer jeg til at være seer ligesom alle andre, fortæller Khloé.  "Life of Kylie" får premiere på rayban dk den amerikanske TV-kanal E! den 6, juli.  Læs også Kylie Jenners nye kæreste anholdt efter koncert.Seneste