Vendelbo Vans Webshop

Vendelbo Vans Webshop

Hele den nye kollektion til Vendelbo Vans Webshop! Find din favorit blandt vores store udvalg! Altid gratis levering og returnering!

De vendelbo vans webshop fleste kender ham nok, som han ser ud på billedet øverst i artiklen, men de seneste år har Thomas Warberg tabt sig så meget, at han nærmest er uigenkendelig, Faktisk er der nogle, der slet ikke opdager, at det er 32-årige Thomas Warberg, når han går på gaden, Og derfor kommer hans komiker-kollega Ruben Søltoft ham nu til undsætning, Ruben har lagt et billede af den forvandlede Warberg på Instgram og skriver: - Warberg har tabt sig så meget, at han ikke bliver genkendt mere, Er I søde at begynde at genkende ham igen? Tak..

Warberg har tabt sig så meget, at han vendelbo vans webshop ikke bliver genkendt mere, Er I søde at begynde at genkende ham igen? Tak, Et opslag delt af Ruben Søltoft (@rubenmedu) den 28, Nov 2017 kl, 11:58 PST Læs også Kendt komiker skal i Folketinget Artiklen fortsætter under billedet., Flere fans påpeger i kommentarerne, at de slet ikke kan gekende komikeren på billedet, - Hahaha, Han ligner sgu ikke sig selv, skriver en bruger på Instagram, - Troede seriøst, det var en anden i går, skriver en anden bruger. .

Og vi må da også indrømme, at vi her på redaktionen godt nok har lagt mærke til billedet på Ruben Søltofts Instagram, men uden at opdage, at det var Warberg, Læs også Forelsket komiker hylder hustru Komikeren har tidligere fortalt, hvordan han havde planer om at tabe sig inden en turné, og det, skal vi da lige love for, er vendelbo vans webshop lykkedes.  - Under mit første soleshow sidste år erfarede jeg, hvor fysisk hårdt det var at være ene mand på scenen i op til halvanden time, Det var som at løbe marathon hver aften, Jeg var træt, stresset og havde ondt både i halsen og andre steder, og jeg var overfølsom, fortalte han dengang til Familie Journalen. .

Men Warberg har dog også tidligere understreget, at det har været en hård kamp at tabe sig, og at det har irriteret ham, når folk har sagt "du kan jo bare tabe dig". - Det er sagt af mennesker, der aldrig har prøvet at være tykke. Hvis det var så nemt, var der ingen, der var tykke, har han tidligere sagt til TV2.  Forhåbentlig begynder folk at vænne sig til "den nye" Thomas Warberg og genkender ham på gaden igen.  Læs også Så meget tjener de danske komikere Læs mere om Thomas Warberg

En tvivlsom elbil, masser af ansigtsbehåring og en dansende udgave af Casper Christensen i et par bittesmå underbukser er bare et par af ingredienserne i den nye folkekomedie "Dan Dream", som Casper Christensen og Frank vendelbo vans webshop Hvam står bag, I filmen følger vi tilblivelsen af Danmarks første elbil, - Historien er frit inspireret af et af de mest ikoniske danske pressebilleder fra 1980’erne – præsentationen af den danske elbil ”Hope Whisper”, der kørte galt på et spektakulært pressemøde i Forum i 1983, lyder det i en pressemeddelelse..

Læs også Øhh… Hvorfor er Frank Hvam med i 'Game of Thrones'? Den 30. marts kan danskerne se hele filmen, men allerede nu kan du smugkigge på de skøre scener, der sprudler af 80'er-stemning. - Filmens trailer lover 80’er-nostalgi i meterlange baner og viser bl.a. smugklip af en dansende Casper Christensen i morgenkåbe, Frank Hvam med vildtvoksende fuldskæg, Lars Hjortshøj som borgmester med spektakulært hentehår, Magnus Millang som enarmet mekaniker og først og sidst… en flok excentriske drømmere og elbilen, der skabte overskrifter for godt 35 år siden.

Læs også De mest sjove og pinlige "Klovn"-klip De mest sjove og pinlige Klovn-klip Prutter er bare altid sjove - og dette klassiske "Klovn"-klip er et af de mest sete på Youtube, Video: Youtube 1 / 11 Den anden "Klovn"-film i rækken blev også et megahit - det beviser traileren for den tåkrummende, sjove film, Video: Youtube 2 / 11 Her leger Frank Hvam Indiana Jones med pisken, men kommer ret så galt afsted, Video: Youtube 3 vendelbo vans webshop / 11 4 / 11 Er der råd i soklen - eller kan Frank ikke klemme ballerne sammen?.

Video: Youtube 5 / 11 Frank Hvam kommer galt afsted på stranden, Hvem hader ikke brandmænd? Video: Youtube 6 / 11 vendelbo vans webshop Man skal passe på, hvad man kalder folk, Det lærer Frank her på den hårde måde, Video: Youtube 7 / 11 8 / 11 En samling af Iben Hjejles største skideballer i "Klovn", Video: Youtube 9 / 11 Så er der den med stomiposen.., Video: Youtube 10 / 11 En personlig favorit er afsnittet, hvor Frank Hvam kommer til at servere menneskekød for sine gæster, Video: Youtube 11 / 11 De mest sjove og pinlige Klovn-klip.Seneste