Campingpladsen

Campingpladsen - Camping med havudsigt

En campingplads med plads til alle

Vort udgangspunkt er en rolig, idyllisk og velfungerende campingplads, hvor børnefamilier og aktive campister hurtigt vil føle sig hjemme.

Pladsen ligger på Norddjurs i et naturskønt område med kun 50 meter til Djurslands måske mest børnevenlige sandstrand.

Mange pladser ligger smukt ud mod stranden og har en utrolig flot havudsigt. Om sommeren har man mulighed for at nyde både solopgang og solnedgang. Der er ligeledes pladser som er smukt placeret under store skønne egetræer, som giver skygge i sommersolen. Så der er mulighed for både solrige og skyggefulde pladser.

Om Campingpladsen
Camping ved strand

Nyd stranden

Stranden summer hyggeligt af aktivitet sommeren igennem, og her er mulighed for at slappe af og nyde det danske sommervejr, eller være den aktive, der nyder at lege ved vandkanten, bygge sandslotte eller kaste sig ud i bølgen blå, på måske Djurslands mest børnevenlige badestrand.

Fjellerup Strands Camping er en stor velholdt trestjernet familieplads med ca. 250 enheder. Alle campingenheder er på minimum 100 m2.

Lette campister

På pladsen har vi indrettet et område som egner sig specielt til lette campister. Du finder bl.a. flere grillpladser, og i køkkenet er der køleskab/fryser, der frit kan benyttes.

3 stjernet campingplads

Tjek ind / Tjek ud

Ankomst til campingpladsen kan ske mellem kl. 14.00 og kl. 20.00.
Hvis I ankommer senere end kl. 20.00, skal vi venligst bede jer kontakte os.
Afregning og udtjekning skal ske senest kl. 11.00 på afrejsedagen.

OBS! Receptionen og butikken har i lavsæsonen kortere åbningstider,
og afregning skal i lavsæson ske senest kl. 10.00.