Stor campinghytte

Plads til familien

Campingpladsen har tre campinghytter på 20 kvm. Hytterne er beregnet til fire personer, men har dog en lille hems, som kan benyttes af mindre børn.

Hytterne er indrettet med et fælles køkken og spiserum, og et lukket soverum. I soverummet er der en køjesenge og en dobbeltseng, som er forsynet med dyner og puder, så man skal selv medbringe sengelinned. Hvis man ønsker at benytte hemsen, så skal man også selv medbringe madras/luftmadras samt dyner og puder.

Har man brug for en sengehest til køjen, så kan man låne en i receptionen.

Der er ingen toilet eller bad i hytterne, men der er under 50 meter til campingpladsens servicebygning med bad og toilet.

I hytten er der installeret kold vand samt et køleskab med en lille fryser og to kogeblus. Der er service, bestik og køkkengrej, og skal man bruge en ovn, så kan man anvende ovnene i pladsens fælleskøkken. Der er i hytterne kaffemaskine og elkedel.

Uden for hytten er der en overdækket terrasse, hvor der er bord/bænk sæt.

Praktisk

Når I lejer en hytte hos os, så er I ansvarlige for det lejede, og må erstatte evt. skader på hytte og inventar i lejeperioden (I er måske dækket ind via jeres egne forsikringer).

Hytten skal afleveres i rengjort stand (samme stand som I modtager det i). Det er muligt at låne en støvsuger i receptionen til rengøringen. Ønsker man rengøring, så er dette også muligt, og skal bestilles senest ved indtjekning. Vær opmærksom på, at hvis man bestiller rengøring, så skal udtjekning ske en time tidligere, hvilket er senest kl. 10. Prisen for slutrengøring er DKK 500.

Der må gerne mod ekstra betaling medbringes husdyr i hytterne.

De store campinghytter er røgfrie.