Lille campinghytte

Campinghytte

Hytteferie for hele familien

Campingpladsen har fem campinghytter på 15 kvm.

Hytterne er beregnet til fire personer, men har dog en lille hems, som kan benyttes af mindre børn. Hytterne er indrettet med et fælles køkken og spiserum, og et delvis lukket soverum. I soverummet er der to køjesenge, som er forsynet med dyner og puder, så man skal selv medbringe sengelinned. Hvis man ønsker at benytte hemsen, så skal man også selv medbringe madras/luftmadras samt dyner og puder dertil. Har man brug for en sengehest til køjen, så kan man låne en i receptionen.

Der er ingen toilet eller bad i hytterne, men der er under 100 meter til campingpladsens servicebygning med bad og toilet.

I hytten er der installeret kold vand samt et køleskab med en lille fryser og to kogeblus. Der er service, bestik og køkkengrej, og skal man bruge en ovn, så kan man anvende ovnene i pladsens fælleskøkken. Der er i hytterne kaffemaskine og elkedel.

Uden for hytten er der en terrasse, hvor der er bord/bænk sæt.

Campinghytte på Djursland
Køkken i campinghytten

Praktisk

Når I lejer en hytte hos os, så er I ansvarlige for det lejede, og må erstatte evt. skader på hytte og inventar i lejeperioden (I er måske dækket ind via jeres egne forsikringer).

Hytten skal afleveres i rengjort stand (samme stand som I modtager det i). Det er muligt at låne en støvsuger i receptionen rengøringen. Ønsker man rengøring, så er dette også muligt, og skal bestilles senest ved indtjekning. Vær opmærksom på, at hvis man bestiller rengøring, så skal udtjekning ske en time tidligere, hvilket er senest kl. 10. Prisen for slutrengøring er DKK 500.

Der må gerne mod ekstra betaling medbringes husdyr i hytterne.

Campinghytterne er røgfrie.