Campingenheder

Solnedgang fra første række

Har du lyst til at se solnedgangen fra første række og nyde solen fuldt og helt, eller foretrækker du at have skygge i løbet af dagen, så kan vi klare begge dele her på Fjellerup Strands Camping. Er du morgenfrisk eller går sent i seng, så er der om sommeren også mulighed for at nyde solopgangen. Vi har 250 pladser med strøm, pladserne kan benyttes af både campingvogne og telte, hvis du foretrækker det. Disse pladser er på minimum 100 kvm.

Mange af pladserne ligger smukt ud mod stranden, og de har en utrolig flot havudsigt. På disse pladser er der sol fra morgen til aften. Under de store egetræer finder du her de skyggefulde pladser, som også har mere læ end pladserne med udsigt.

Lette campister

På pladsen har vi to områder til lette campister, hvor der ikke er eltilslutning. Disse pladser er placeret under store egetræer, så de har nogle skyggefulde timer i løbet af dagen. Ved områderne er der placeret bord/bænk sæt, som man kan benytte sig af. Pladserne er placeret forholdsvis tæt på toiletfaciliteter og et overdækket område, hvor man kan sidde i læ og spise eller hygge sig, eller benytte sig af TV-stuen, hvor der er lunt og hyggeligt.

Har du brug for at få ladet din telefon eller power bank op, så kan vi være behjælpelige med dette i receptionen.