For de aktive på pladsen

Golf for de aktive på pladsen

Aktiviteter på pladsen

På Fjellerup Strands Camping og i den skønne natur, der omgiver campingpladsen, er der rig mulighed for at udfolde sin fysiske aktivitet.

Er du til boldspil, så er der mulighed for at spille bold, om det er fodbold, håndbold, stikbold eller noget helt andet, så er det muligt både på vores udendørs boldbane eller inde i aktivitetshallen. Her er der også mulighed for, at man kan spille badminton eller volleyball, hvis man gerne vil det. Der er også mulighed for at udfordre hinanden ved bordtennisbordet. Bat og bolde kan lånes i receptionen. Så der er masser af muligheder for fysiske aktiviteter for jer, der ikke kan sidde stille.

“Under halvtaget” er det muligt at udfordre hinanden i et spil dart. Her er det også muligt at låne pile i receptionen. Der er ligeledes mulighed for at låne petanque sæt, så man kan teste hinanden i petanque spillets finurligheder.

Er vejret godt, og man har lyst til at prøve sine færdigheder på SUP boards af ude på vandet, så er det også muligt, man kan nemlig leje SUP boards på pladsen på time- eller dagsbasis.

Aktiviteter på campingpladsen

Aktiviteter uden for pladsen

Udenfor pladsen er der ikke langt til flere muligheder.

Padel tennis og tennis

100 meter oppe ad vejen er der mulighed for at spille tennis eller udfordre hinanden i padel tennis. Fjellerup Borgerforening har etableret både en padel tennis bane og en tennisbane.

Book padel tennis bane og en tennisbane.

Aktiviteter uden for pladsen
Minigolf ved campingpladsen

Minigolf

Lige udenfor campingpladsen er der to minigolfbaner, hvor familien har mulighed for at udfordre hinanden i en duel om, hvem der skal lave mad i morgen eller, hvem der skal tage opvasken senere eller, hvem der har håneretten resten af dagen.

Golf

Indenfor en radius af 15 km. findes der ikke mindre end tre golfbaner.

Lübker, som i 2022 blev kåret til Danmarks bedste golfbane. Her er alle huller integreret fuldstændig i den omkringliggende natur. Det er altså i høj grad naturens egne forhindringer, der skaber udfordringerne for spillerne, hvilket gør golfbanen helt unik.

Norddjurs golfklub: Golfbanen er en 18 huls bane placeret i et svagt kuperet terræn, hvor nogle huller ligger delvist i læ i plantagen, mens andre huller er i åbent terræn. Man vil derfor erfare, at vinden kan være en særdeles aktiv med- eller modspiller afhængig af vindretning og vindstyrke.

Djurs Golf Pay & Play byder velkommen til en dejlig 9 hullers golfbane, hvor alle kan spille uden nogen form for klubmedlemskab er påkrævet.

Golf og golfpladser nær Fjellerup Strands Camping

Vandre

Fjellerup Strands Camping er beliggende i en fantastisk natur, hvor der er rig mulighed for at gå en tur ved vandet eller i skoven, eller måske kombinere det med begge dele.

På Norddjurs er der mulighed for at følge Caminorddjurs, som er en rute langs kysten af Norddjurs og Randers Fjord.

Caminorddjurs strækker sig fra Allingåbro i vest og ender ved Glatved Strand syd for Grenaa. Ruten er på ca. 100 km.

Cykle

Naturen omkring campingpladsen indbyder til at tage mountainbiken med, og opleve den skiftende natur med skov og strand, eller bare tage cyklen med til en familietur ud i det blå.

Turene gennem Meilgårds skove kan varmt anbefales. Spørg i receptionen om kort over forskellige ruter i området, så I kan planlægge turen gennem den flotte natur.

Cykelmuligheder i nærheden af Fjellerup Strands Camping