Luksushytte

Luksus campinghytte

Luksus til hele familien

Campingpladsen har to luksushytter på 35 kvm. Hytterne er beregnet til seks personer.

Hytterne er indrettet med et fælles køkken og opholdsrum, hvor der er spiseplads til seks personer og plads til at slappe af, spille et spil eller se TV i de bløde stole. Der er to soverum. Det ene har køjeseng, og det andet en dobbeltseng.

Hytten har også en stor hems med plads til to personer. I hytten er der puder og dyner til seks personer, så man skal selv medbringe sengelinned. Der er eget bad og toilet i hytterne.

I hytten er der installeret et fuld moderne køkken med keramisk kogeplade og ovn. Der er ligeledes installeret opvaskemaskine. Køkkenet har også køle/fryseskab, kaffemaskine, elkedel og brødrister. Der er service, bestik og meget køkkengrej.

Luksushytte på Djursland

Terrasse til alt slags vejr

Uden for hytten er der en delvis overdækket terrasse,
hvor der er spisebord og stole til seks personer.

Praktisk

Når I lejer en hytte hos os, så er I ansvarlige for det lejede, og må erstatte evt. skader på hytte og inventar i lejeperioden (I er måske dækket ind via jeres egne forsikringer).

Hytten skal afleveres i rengjort stand (samme stand som I modtager det i). Det er muligt at låne en støvsuger i receptionen til rengøringen.

Ønsker man rengøring, så er dette også muligt, og skal bestilles senest ved indtjekning. Vær opmærksom på, at hvis man bestiller rengøring, så skal udtjekning ske en time tidligere, hvilket er senest kl. 10. Prisen for slutrengøring er DKK 1.000.

Der må gerne mod ekstra betaling medbringes husdyr i hytterne.

Luksushytterne er røgfrie.