Aktiviteter i naturen

Aktiviteter i naturen

Landskabet

Landskabet på Norddjurs har istiden efterladt meget varieret, hvilket gør det til et smukt og oplevelsesrigt landskab. Landskabet byder på både store flade åbne landskaber, og mere kuperede landskaber, hvilket giver en fantastisk oplevelse, når man tager en tur rundt på Norddjurs.

Kystlandskabet er ligeledes forskelligt. Her byder Norddjurs på flere oplevelser fra fine sandstrande med børnevenligt vand, flotte langstrakte strandenge til bratte, hvide, lodrette kridtvægge. Så der er rig mulighed for at opleve dejlige kyststrækninger og smukke skove med et rigt dyreliv.

Naturaktiviteter på djurs

5-stjernet natur

Er du glad for naturen, så er Fjellerup Strands Camping det rette sted at campere. For rundt omkring dig findes den skønne natur, hvor der er mulighed for mange gode oplevelser, der kan opleves som aktiv vandrer eller cyklist, eller måske formen skal holdes lidt ved lige med en løbetur i skoven eller langs vandet.
Naturen byder velkommen på mange forskellige niveauer.

Der er ligeledes mulighed for at bruge stranden og havet aktivt. Tag din kajak eller SUP board med, og nyd en tur langs kysten, og oplev den store diversitet i kyststrækningen, eller find fiskestangen frem, og prøv lykken langs Norddjurs kyst. Hvad enten du har båd med eller tager waders på langs stranden, så er der mulighed for at få aftensmaden med hjem.

Naturoplevelser

Tager du en tur ud i naturen, og kører fra Fjellerup mod Stenvad, så kan du ved aftenstide ofte opleve store flokke af krondyr eller se tranedans på markerne. Der er ved Karlby og Sangstrup klint gode muligheder for at finde spor fra en fjern fortid. Her er der mulighed for, at man mellem den store mængde flint, kan finde fossiler, som forstenede søpindsvin.

Der venter dig skønne naturoplevelser lige udenfor campingpladsen, hvor du også kan nyde den fantastiske solnedgang, og er du morgenfrisk om sommeren, så er der ligeledes en flot solopgang.