Aktiviteter for alle

Aktiviteter for alle på djursland

Samvær og nærhed med familien

Slap af, læn dig tilbage og hyg dig med familien på en campingplads på Djursland, som ligger helt ideelt – lige ud til havet og med den skønneste natur lige udenfor pladsen.

Den ideelle beliggenhed ved strand og skov på Djursland giver fantastiske muligheder for aktiviteter for hele familien. Du kan nyde Djurslands børnevenlige sandstrand ved enten at solbade, bygge sandslotte eller plaske rundt i havet. Der er også mulighed for at være aktiv i naturen, hvor der er fine cykel- og vandreture.

På Fjellerup Strands Camping er hygge en vigtig del af pladsen. Derfor laves der gennem sæsonen flere aktiviteter, hvor hygge og det sociale er i højsædet. Der er fælles morgenmad den første weekend i sæsonen, flere fælles grill- og musikarrangementer samt en sensommerfest. Alle disse arrangementer giver lejlighed til at mødes med de andre campister og lære dem at kende.

Er du frisk på mere samvær med de øvrige campister, så arrangeres der også hen over sæsonen motionsbanko, fælles cykeltur og måske en fælles bustur.

Børnevenlige aktiviteter på djursland

Aktiviteter i alt slags vejr

Hvis vejret er godt, så bliver vi inspireret til at tænde bålet, hvor der så vil være mulighed for at lave kulinarisk traditionelle retter som snobrød eller grillede skumfiduser med mariekiks.

Er vejret ikke til udendørs aktiviteter, eller er du mere til indendørs hygge, så kan du kigge forbi aktivitetshallen, hvor der er mulighed for at spille bold. Du kan også tage en bog eller et spil med i udsigtsstuen over hallen. Der er mulighed for at låne spil i receptionen. Der er også mulighed for at nyde den fantastiske udsigt over pladsen og over havet fra udsigtsstuen.

Der er ligeledes et gamer-rum, hvor der er mulighed for at tage et venskabeligt spil med dine venner. Enten på PlayStation eller på en af de tre computere, hvor der er gratis adgang til internettet. Der er også mulighed for at udfordre dine nye og gamle venner i bordfodbold.

I højsæsonen er der skruet yderligere op for aktivitetsniveauet, da campingpladsen i den periode har en aktivitetsmedarbejder, der med godt humør og engagement næsten alle dage byder på nogle spændende aktiviteter, som indbyder alle til at være med.

Kedelig ferie - aldrig mere!

Som du kan se, så er der mange muligheder for ikke at kede
dig på Fjellerup Strands Camping!

Tjek vores aktivitetskalender, og find ud af, hvilke aktiviteter vi byder på.
Og når vi nu har dem, så er der jo ingen grund til at kede sig
på Fjellerup Strands Camping. Så kom og vær med,
og lad os hygge os og have det sjovt sammen.