Legeplads

Camping med legeplads

Motorik og færdigheder i højsæde

På Campingpladsen har vi to legepladser. Legepladserne er samlingspunkt for børnene. Her er der mulighed for at udfordre ens motorik og færdigheder i det store legetårn, der har flere muligheder og udfordringer alt efter alder. Begge legepladser er blevet opgraderet i 2021.

Foran hovedbygningen er der en legeplads med et mindre klatretårn og vippedyr, og her er der gynger, der passer til de mindre børn. Legepladsen er indhegnet, så der kan være plads til de lidt mindre børn.Legeplads med hoppepude

Legeplads med hoppepude

Den anden legeplads er placeret bag servicebygningen, og her er der rig mulighed for at boltre sig. Der er her en 90 m2 hoppepude, hvor man kan boltre sig med sin venner eller måske finde nye venner. Der er også mulighed for at bruge den nedgravet trampolin. Der er i 2021 kommet et spændende maritimt klatretårn, hvor der er mulighed for, at man kan være kaptajn på skibet, eller få sine sanser prøvet af på de forskellige udfordringer på skibet. Der er ligeledes placeret gyngestativ med gynge og en rede, hvor man kan hygge sig.

Campingplads med legeplads og hoppepude
Mooncars på legepladsen

Mooncars

For enden af hovedbygningen er parkeringspladsen for mooncars. Mooncars må benyttes rundt på hele pladsen. I må meget gerne huske at sætte dem på plads igen, så andre kan få glæde af dem. Af hensyn til campisternes sikkerhed, må man ikke køre på mooncars på fliserne forbi servicebygningerne.